BRZA POSNA SALATA NA VODI GOTOVA ZA PET MINUTA: Neverovatno je zdrava, idealna je za one koji su rešili da smršaju
RECEPT za posnu salatu na vodi je pogodan za svakog, jer je puna vitamina i lako se vari, a ukus je fenomenalan.
Foto: Jutjub/Printskrin/Minjina Kuhinjica
Sastojci:
- 1 glavica puterice salate,
- 1 glavica endivije,
- 1 glavica ljubičaste salate,
- 1 veza rotkvica,
- 2 veće šargarepe,
- 1 veća kisela jabuka,
- ½ limuna
- so
Priprema:
Obradite salatu, tako da dobijete manje glavice. Sve tri vrste salate koje smo prethodno naveli isecite krupnije. Na sve to dodajte šargarepu, ali koju ste prethodno izrendali. Isecite rotkvice na krupnije listiće, a onda ih i ubacite u salatu. Jabuke ćete dodati u nju, tako što ćete ih izrendati.
Nakon što je promešate i posolite, dodajte sok od pola limuna. Vrlo jednostavna i brza, a ukusna salata, gotova je za samo nekoliko minuta i spremna za serviranje.
VELIKO UPOZORENjE VUČIĆA: Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.
09. 12. 2025. u 20:57
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)