LIBAN ZAUSTAVIO ŠVERC DROGE U EGIPAT: Pokušali da prokrijumčare 4 tone hašiša

Tanjug

22. 05. 2021. u 15:47

LIBAN je sprečio krijumčarenje četiri tona hašiša iz grada Sidon ka egipatskoj luci Aleksandrija, saopštilo je danas predsedništvo Libana.

ЛИБАН ЗАУСТАВИО ШВЕРЦ ДРОГЕ У ЕГИПАТ: Покушали да прокријумчаре 4 тоне хашиша

Foto: Pixabay

Libanski lideri su pozvali na opsežnu akciju protiv dilera droge, nakon što je Saudijska Arabija obustavila kupovinu libanskih poljoprivrednih proizvoda, u kojima se krijumčarila droga, što je bilo gašenje glavnog tržista za libanske poljoprivredenike, preneo je Rojters.

- Liban je volja da se bori protiv bilo koje vrste krijumčarenja i da spreči štetu koja se nanosi reputaciji zemlje i odnosima sa prijateljskim narodima- navodi se iz predsedništva.

Saudijska Arabija je nedavno zabranila uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Libana, nakon što je otkrila 5,3 miliona tableta kaptagona, koji je tip amfetamina, u pošiljkama pomorandži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade