OGLASIO SE TRAMP I POSLAO MOĆNU PORUKU: Ukidaju nam slobodu govora, akcije Fejsbuka i Tvitera "totalna sramota" za SAD

Tanjug

05. 05. 2021. u 19:38 >> 20:01

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su akcije Fejsbuka, Tvitera i Gugla "totalna sramota" i da bi tehnološke kompanije trebalo da plate političku cenu.

ОГЛАСИО СЕ ТРАМП И ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ: Укидају нам слободу говора, акције Фејсбука и Твитера тотална срамота за САД

Foto: Tanjug/AP

-Ono što su Fejsbuk, Tviter i Gugl učinili je totalna sramota i sramota za našu zemlju- naveo je Tramp u izjavi optužujući kompanije za kršenje njegovih prava na slobodu govora.

-Ove korumpirane kompanije za društvene medije moraju da plate političku cenu i nikada im se više ne sme dozvoliti da unište i desetkuju naš izborni proces- poručio je Tramp.

Trampov nalog na Fejsbuku suspendovan je, nakon upada demonstranta u zgradu Kongresa u Vašingtonu 6. januara, a donošenje konačne odluke je prebačeno na Nadzorni odbor, koji je nezavisno telo i može da promeni odluke koje se tiču naloga na društvenim mrežama.

Nadzorni odbor je danas podržao odluku o suspenziji Fejsbuk naloga bivšeg američkog predsednika, ali je saopštio da je suspenzija na "neodređeno vreme" bila pogrešna, prenosi agencija Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

PAŽLJIVO PRATIMO SITUACIJU IAEA: Nema štete na iranskim nuklearnim lokacijama