POSLE DVE GODINE VEZE REKAO JE DA IMA KORONU I - OTIŠAO: Kada je Ketrin prijavila njegov nestanak policiji, otkrila je strašnu istinu!

Novosti online

04. 05. 2021. u 00:59

- BILA sam u srećnoj vezi dve godine, kada je moj dečko prosto propao u zemlju.

ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ВЕЗЕ РЕКАО ЈЕ ДА ИМА КОРОНУ И - ОТИШАО: Када је Кетрин пријавила његов нестанак полицији, открила је страшну истину!

Foto: Skrinšot

Prestao je da mi odgovara na poruke, prestao je da mi se javlja na pozive. Ludela sam danima, a onda rešila da pozovem policiju.

Tako svoju priču na TikToku počinje Ketrin Verb, koja je nakon prijave nestanka svog dečka došla do zapanjujućeg otkrića o njemu.

Ketrin je, kaže, već zamišljala njihovu srećnu budućnost i smišljala imena dece, a onda je počela pandemija korona virusa.

- Bili smo zajedno dve godine i bila sam uverena da ćemo se uskoro venčati, dobiti decu i ostatak života provesti zajedno. A onda se desila pandemija i on mi je rekao da ima virus. Rekao mi je da misli da je najbolje da ode u bolnicu, pošto ima teške simptome. Onda se desilo čudo i počeo je da se oporavlja. Javio mi se, rekao da mu je bolje, ali nakon tog javljanja više se nikad nismo čuli - kaže Ketrin.

Posle toga, prosto je prestao da joj odgovara na pozive i poruke. Ketrin je strahovala od najgoreg ishoda.

- Zvala sam ga danima. Nedelju dana kasnije, svi moji pozivi postali su preusmereni na govornu poštu. Počela sam da paničim, zvala sam i bolnice plašeći se da je tamo, ali nigde ga nije bilo. Tad sam rešila da slučaj prijavim policiji. Podnela sam prijavu za nestalu osobu i znate šta su mi rekli? Rekli su mi da moj dečko ne postoji - priča ova devojka.

- Dakle ne samo da je rešio da me "goustuje" tako što će lažirati svoju smrt, već me je dve godine zavlačio pod lažnim imenom i identitetom! - kaže Ketrin.

NJena ispovest planula je na Tik Toku, a ljudi su uvereni da imaju tačno objašnjenje šta se dogodilo.

- Sto posto je serijski ubica. To mora da je neki psihopata!

- Garantovano je oženjen i ima decu, a kada je počela pandemija počeo je da radi od kuće i nije više mogao da se viđa s tobom - nagađaju ljudi.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)