ANKETA nemačkog "Bild am zontaga" stavila je Zelene tesno ispred bloka unije desnog centra Angele Merkel, pa je tim glasnije odjeknula izajava vodeće kandidatkinje za njenu naslednicu na izborima u septembru, Analene Berbok, o "čvrstoj ruci" prema Kini. Kandidatkinja Zelenih za poziciju kancelarke rekla je za "Frankfurter algemeine sontagcajtung" da bi Evropa trebalo da iskoristi svoju ekonomsku moć da blokira kinesku robu proizvedenu prisilnim radom i izbegne komunikacione tehnologije koje ugrožavaju evropsku bezbednost.

Nenad

26.04.2021. 13:29

Ali kad uootrebe tu floskulu " evropske vrednosti"...Koje su to vrednosti, nabrojite ih jednom! Podlost, dvolicnost, laz, manipulacija...zlo!

slatko sam se nasmejala

26.04.2021. 14:02

ovo je smejurija, nemacka ne moze da obuzda ni sebe, ni evropsku uniju, a kamoli Kinu ili Rusiju..ili na kraju krajeva ameriku..pa mozda ni Srbiju danas..sta su oni umislili, nisu ovo cetrdesete proslog veka, malo im je jedan firer.

ZELENI SU POLITICKO DJUBRE KOJE CE UNISTIT EVROPU

26.04.2021. 14:06

Nekad su dolazili u bundestag i strikali polovere, koje su nosili, kritikovali agresivnu politiku amerikanaca, kritikovali sve i svasta, prenosili su zabe i jezeve preko puta, a danas su postali najvece djubre na politickoj sceni u celoj evropi, cak su postali i ratni huskaci kao sto je njihov oberindijaner Fiser, saradnik teroristicke organizacije RAF, najbolji bacak kamenja na americku vojsku u Nemackoj, a danas najbolji prijatelj ratnih zlocinaca Klintona i Olbrajtove, jedan od clanova duboke drzave, koja pljacka pola sveta.