MEGAN I KRALJICA RAZGOVARALE PRE SAHRANE? Britanci u šoku, isplivali novi detalji sa dvora

Novosti online

22. 04. 2021. u 14:54

IAKO je odnos kraljevske porodice sa vojvodama od Saseksa, a naročito sa Megan Markl, ozbiljno narušen nakon intervjua koji su bivša glumica i princ Hari dali Opri Vinfi, britanski mediji pišu kako se Megan ipak čula sa kraljicom Elizabetom pre sahrane princa Filipa.

МЕГАН И КРАЉИЦА РАЗГОВАРАЛЕ ПРЕ САХРАНЕ? Британци у шоку, испливали нови детаљи са двора

Foto: Printscreen

Ako je verovati pisanju magazina "Pipl", Megan se čula sa bakom svog supruga, i navodno uključila i malog Arčija u razgovor kako bi malo razveselila tužnu kraljicu. Deo britanske javnosti dočekao je ovu vest sa oduševljenjem, dok mnogi sumnjaju u plemenite namere odbegle vojvotkinje.

Osim sa kraljicom, Megan se svakodnevno čula i sa svojim suprugom, znajući koliko mu je teško pala smrt dede Filipa, ali i razdvojenost od nje i sina.

Navodno ga je sve vreme uveravala kako su ona i Arči dobro, kako bi se bar malo opustio, ali je Hari požurio da se vrati svojoj porodici dva dana nakon sahrane, a dan pre 95. rođendana kraljice Elizabete, koji su mnogi videli kao priliku da porodica izgladi međusobne odnose.

Podsetimo, Megan Markl nije prisustvovala sahrani princa Filipa, a kao razlog navedena je trudnoća vojvotkinje. Međutim, pojavili su se navodi kako bivša glumica nije želela da dođe na sahranu jer je bila sigurna da će biti u centru pažnje, što nije želela.

(Stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine