KO JE POMIRIO HARIJA I VILIJAMA? Iz Britanije isplivali novi detalji o zavađenoj braći

Novosti online

19. 04. 2021. u 18:40

IZVORI bliski britanskoj kraljevskoj porodici tvrde da je princ Čarls imao ulogu u povezivanju Harija i Vilijama nakon sahrane njihovog dede princa Filipa.

КО ЈЕ ПОМИРИО ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Из Британије испливали нови детаљи о завађеној браћи

Foto: EPA

Diki Arbiter, bivši kraljičin funkcioner za odnose s javnošću, u emisiji Good Morning Britain rekao je da je Čarls vrlo verovatno hteo da njegovi sinovi to vreme iskoriste za "probijanje leda".

- Verovatno je Čarls naložio da ih ne čekaju automobili kako bi svi morali zajedno da prošetaju od kapele do dvorca - rekao je Arbiter.

Za vreme sahrane Vilijam i Hari su hodali iza kovčega svog dede, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Piter Filips. Međutim, nakon sahrane snimljeni su kako zajedno hodaju i razgovaraju.

Nakon što su fotografije i snimci susreta i razgovora preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kejt Midlton zbog koga sad misle da je baš ona tu bila mirotvorka.

Naime, Kejt, Vilijam i Hari zajedno su se uputili iz kapele svetog Đorđa, ali u jednom trenutku Kejt je ostala iza njih i pustila braću da sama razgovaraju.

Mnogi tvrde da je to učinila namerno kako bi ih pustila da budu sami i popričaju.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!