SRAMNO PONAŠANJE ORGANA REDA: Policajci uhapsili Marinu i naterali je da plati telom - kad je pozvala druga došlo je do velikog obrta!

Novosti online

12. 04. 2021. u 15:44

NAGATINSKI sud izrekao je kaznu trojici policajaca Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije u okrugu Zjablikovo.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ ОРГАНА РЕДА: Полицајци ухапсили Марину и натерали је да плати телом - кад је позвала друга дошло је до великог обрта!

FOTO: Depositphotos

Policajci su primorali prostitutku koja je uhapšena zbog kršenja imigracionih zakona da se isplati seksom.

Devojka po imenu Marina zapala je za oko patroli jednog martovskog dana 2019. godine, kada je napustila restoran u ulici Šipilovskaja. Pokušala je da zaustavi taksi, ali, na žalost, prvi se zaustavio policijski automobil.

Devojka je iskreno priznala da nije imala dokumenta, došla je iz Ukrajine i radila u Moskvi kao prostitutka. Tri policajca shvatila su da iz ove situacije može nastati maksimalno zadovoljstvo. Ponudili su joj da svojim telom plati kršenje zakona. Marina se saglasila, čak pozvala policajce da koriste kondome. Odvezli su se do najbliže garaže, a jedan od policajaca je putem krenuo sopstvenim automobilom kako bi bio zaštitia u slučaju da hitno pozove kolege, piše mk.ru.

Prostitutka je jednom policajcu pružila uslugu u službenom automobilu, drugom u privatnom.

Međutim, iste večeri, Marina je prijavila slučaj svom drugu u policiji, a on je nagovorio da napiše krivičnu prijavu. Pošto su svi dokazi ostali na mestu orgija, uključujući salvete i kondome, nije bilo teško dokazati krivicu policajaca.

Prvostepeni sud je dva policajca poslao u zatvor na dve godine zbog zloupotrebe službenog položaja, ali je advokat uspeo da dokaže da su se policajci iskreno pokajali i kazna je smanjena za polovinu.

Najstariji policajac osuđen je za nehat. On nije učinio ništa da kolege odvrati od zločina. Kao rezultat toga, osuđen je na popravni rad u trajanju od 8 meseci, a 15% njegove plate oduzeto je kao državni prihod.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)