POSTALI BI NAJMOĆNIJA ZEMLJA NA SVETU! Žirinovski otkrio kako bi svet izgledao da se Sovjetski Savez nije raspao

Novosti online

06. 03. 2021. u 01:04

ПОСТАЛИ БИ НАЈМОЋНИЈА ЗЕМЉА НА СВЕТУ! Жириновски открио како би свет изгледао да се Совјетски Савез није распао

Foto: EPA/Depositphotos

RUSIJA je mogla da bude najnaprednija zemlja na svetu, da su vlasti ispoštovale volju naroda i rezultate refernduma o očuvanju SSSR, rekao je lider LDPR Vladimir Žirinovski.

Ta zemlja bi bila najmoćnija ekonomija sveta, potpuno autarhična, rekao je Žirinovski, i dodao da je bi do sada potpuno monopolizovali tržište gasa i nafte, piše RIA Fan.

- Bila bi to sjajna zemlja. Samo pogledajte koliko bi porodica ostalo na okupu. Tada se u Sovjetskom Savezu rodilo 22 miliona dece iz mešovitih brakova. Sada bi se rodilo još 22. Bilo bi to već 50 miliona ljudi - rekao je Žirinovski.

On je rekao da u zemlji ne bi bilo nacionalizma da je SSSR opstao, pošto su mešoviti brakovi najbolji za iskorenjivanje ekstremnog nacionalizma.

Žirinovski je takođe otkrio kada će podneti ostavku - tek nakon svog 90. rođendana, 2036. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lucky

07.03.2021. 13:26

Sta komunisti dohvate to mora da propadne,cim se smeni ptva,, vrhuska,,i ukine , goli otok,gulag,,....Zato Kina jos uvek jma javno pogubljenje za neposlusne. I zato je Kina jos uvek komunisticka.Cim budu malo popustili dizgine ,otici ce pravo u feudalizam.Odmah ce se maci neki gorbačov (namerno malim slovima) koji ce prodati zemlju i poredak za toliko para da ce posle mandata da reklamira pizze.