UDAR NA DEMOKRATE NJIHOVIM ORUŽJEM: Foks njuz prekinuo prenos napada Erika Svolvela na Trampa! (VIDEO)

Tanjug

11. 02. 2021. u 09:26

AMERIČKA televizija „Foks Njuz“ prekinula je prenos izlaganja menadžera za impičment, demokratskog kongresmena Erika Svolvela u sred njegove rečenice dok je predstavljao dramatične video snimke napada na američki Kapitol.

УДАР НА ДЕМОКРАТЕ ЊИХОВИМ ОРУЖЈЕМ: Фокс њуз прекинуо пренос напада Ерика Сволвела на Трампа! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Politička matematika se ne slaže, Demokrate nemaju glasove, ali nastavljaju sa napadima - rekao je juče Džes Voters, voditelj na Foksu nakon prekida uživo prenosa, navodi AP.

Agencija prenosi da je ovaj incident dramatična ilustracija onoga sa čim se suočavaju televizijske mreže koje se obraćaju sledbenicima i podržavaju bivšeg predsednika Donalda Trampa tokom njegovog drugog suđenja za impičment.

Foks je, zajedno sa drugim američkim televizijama, skoro pet sati u sredu uživo prenosio predstavnike u američkom Kongresu koji su iznosili optužbe protiv Trampa, a kada je predstavnik Kalifornije Erik Svolvel prikazao video zapis kamere policajca iz Kapitola kojeg je demonstrant napao sa američkom zastavom, čiji veći deo nije viđen ranije, Foks je prekinuo emitovanje i vratio se na prikazaivanje razgovora analitičara u studiju u emisiji „Pet“, od kojih su četvorica čvrsto zastupala stavove protiv impičmenta, navodi AP.

Portparol „Foks Njuz“ nije imala komentar na pitanje agencije u vezi prekida prenosa i izbora programa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije