I ERDOGAN PREŠAO NA TELEGRAM: Pogledajte prvu fotografiju koju je objavio turski predsednik (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2021. u 22:54

PREDSEDNIK Turske Redžep Tajip Erdogan objavio je 12. januara prvi „post“ na svom kanalu na Telegramu. Turski lider je svoje pratioce pozdravio fotografijom sa mačkom.

И ЕРДОГАН ПРЕШАО НА ТЕЛЕГРАМ: Погледајте прву фотографију коју је објавио турски председник (ФОТО)

Foto: EPA

Na fotografiji je mačka u prvom planu, a turski lider u pozadini.

- Hvala vam što pratite naš kanal na Telegramu. Danas smo otvorili i novi kanal na drugoj platformi – BIP - napisao je Erdogan.

Kanal turskog lidera već je prošao postupak verifikacije od strane administracije platforme i dobio više od 50 hiljada pratilaca u prvih 3,5 sata nakon registracije. Do 21 čas više od sto hiljada korisnika Telegrama zapratilo je Erdogana.

Erdoganova administracija je 10. januara prekinula da koristi Vocap, jer je 4. januara ovaj mesindžer promenio uslove korišćenja, koji sada zahtevaju od korisnika da svoje podatke prebace na Fejsbukov sistem oglašavanja kako bi se analizirale njihove navike i preference.

U Turskoj ljudi masovno prelaze na mesindžer BIP. Kako je navela agencija Anadolija, ova platforma privukla je više od 1,12 miliona novih korisnika za samo 24 sata nakon ažuriranja politike privatnosti Vocapa.

Osim toga, stanovnici Turske pokrenuli su na Tviteru u znak protesta zbog novog ugovora o korišćenju haštag #DeletingWhatsApp (brišemo vocap).

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)