NE ČITAM VESTI I NEMAM SMARTFON: Lukašenko otkrio ko ga informiše, pa progovorio o svom čuvenom nadimku

Tanjug

12. 01. 2021. u 19:53

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko otkrio je da nema smartfon, poznatiji kao "pametni" telefon, niti čita vesti sa Telegrama (novinski portal popularan u Belorusiji i Rusiji).

НЕ ЧИТАМ ВЕСТИ И НЕМАМ СМАРТФОН: Лукашенко открио ко га информише, па проговорио о свом чувеном надимку

Foto: EPA

- Ne čitam vesti, čak ni ne nosim telefon. Ako mi zatreba informacija, pitam mog mlađeg sina da mi kaže šta se događa u svetu. Sekretarica pres službe mi priprema svako jutro novinske izveštaje. Nemam vrstu telefona koju koristi većina ljudi - rekao je Lukašenko u emisiji Najlje Asker-Zade, a preneo TASS.

Ovaj deo intervjua gde Lukašenko priča o telefonu nije objavljen u emisiji, ali je Asker-Zade objavila na svom Telegram kanalu.

Prethodno, Lukašenko je odbacio navode da se navikao na nadimak batka (u prevodu - tata).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!