IDITE TAMO SPREMNI ZA RAT: Procurila interna upozorenja FBI, znali su za juriš na Kapitol

Novosti online

12. 01. 2021. u 20:00

KANCELARIJA FBI-ja u saveznoj državi Virdžinija izdala je interno upozorenje dan pre nego što su demonstranti koji podržavaju predsednika Donalda Trampa upali u Kongres SAD da ekstremisti planiraju da dođu u Vašington i da govore o "ratu “.

ИДИТЕ ТАМО СПРЕМНИ ЗА РАТ: Процурила интерна упозорења ФБИ, знали су за јуриш на Капитол

Foto: Tanjug/AP Photo

Kako se navodi, na jednom forumu raspravljalo se o konkretnim pozivima na nasilje koji uključuju izjavu "Budite spremni za borbu. Kongres treba da čuje razbijanje stakla, otvaranje vrata i prolivanje krvi njihovih BLM i Antifa robova vojnika".

Učesnici su takođe pozivani na nasilje i da "prestanu ovo da nazivaju maršem, mitingom ili protestom."

- Idite tamo spremni za rat. Dobićemo našeg predsednika ili ćemo umreti. NIKO drugo neće postići taj cilj - prenosi poruke sa skupa Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024