EPSTAJN IZA REŠETAKA DOŽIVEO PAKAO: Cimeri iz zatvorske jedinice otkrili šta su mu radili čuvari i zatvorenici

Novosti online

28. 12. 2020. u 18:26

Dok je bio u zatvoru, osuđivanog pedofila i trgovca robljem DŽefrija Epstajna navodno su maltretirali čuvari i drugi zatvorenici, što je moglo da dovede do toga da postane suicidan, navode neki zatvorenici koji su bili u istom zatvoru.

ЕПСТАЈН ИЗА РЕШЕТАКА ДОЖИВЕО ПАКАО: Цимери из затворске јединице открили шта су му радили чувари и затвореници

Foto: New York State Sex Offender Registry via AP

- Pre nego što je izvršio samoubistvo, Epstajn je osetio pakao - piše "New York Daily News" tvrdeći da je razgovarano sa nekoliko zatvorenika Kazneno-popravnog centra Metropolitan, gde je ovaj milijarder bio smešren pre smrti.

- Govorio je da će se ubiti jer vlada ionako pokušava da ga ubije - rekao je jedan zatvorenik, čije ime list nije otkrio, prenosi RT.

Anđelika Lopez, nećaka Efraina Rejesa, poslednjeg Epstajnovog cimera u ćeliji, rekla je da je poznati seksualni prestupnik "bio veoma depresivan".

- Spomenuo je mom ujaku da ne želi više da živi, a moj ujak mu je rekao da ne radi ništa od toga dok je on u sobi - navela je Lopez.

Prema njenim rečima, zatvorsko osoblje se prema njemu ponašalo nehumano, tražeći od Epstajna da spava na podu.

Kako se navodi, Epstajn je bio na "meti" ostalih zatvorenika zbog svog novca. Navodno su mu i pretili, gurali beleške ispod vrata u kojima mu prete smrću.

Slične optužbe postoje i kada je reč o Gislejn Maksvel, njegovoj saradnici, koja se takođe nalazi u zatvoru, a za koju se navodi da i ona trpi loše uslove u zatvoru.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)