TUGA U KARABAHU: Azerski vojnik sa vrha hrišćanske svetinje viče "Alahu akbar" (VIDEO)

Novosti online

14. 11. 2020. u 21:20

ТУГА У КАРАБАХУ: Азерски војник са врха хришћанске светиње виче Алаху акбар (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

VIDEO-SNIMAK koji je ove nedelje podeljen na društvenim mrežama, prikazuje navodno azerbejdžanskog vojnika ili sirijskog plaćenika kako viče dok stoji na vrhu jermenske kapele u Karabahu.

Na video snimku je čovek snimljen kako viče „Alahu akbar“, dok drugi viču isto to za njim.

Objavljivanje ovog video snimka dolazi samo dan nakon što su na internetu podeljene fotografije oskrnavljene jermenske crkve u gradu Šuši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

DejanZ10

14.11.2020. 23:24

Dosta simbolike u toj slici... Napadac, islamista, trijumfalno i primitivno se nasladjuje i stoji na tudjoj crkvi. Bas kao sto i njegova religija ( namladja od svih vaznih monoteitiskih) "stoji" na prepisivanju ideja od drugih religija... Samo sto sumnjam da ce islam ikada trijumfovati, koliko god fanaticni bili.

Dragan

14.11.2020. 23:50

To nije ni dobro niti civilizovano, ali je takvo ponašanje sigurno bolje i kulturnije od ponašanja šiptarskih terorista na Kosovu koji su se penjali na pravoslavne crkve i lomili krstove i posle ih palili, a niko od vojnika zemalja NATO pakta nije hteo da ih spreči u tome.

Mama

15.11.2020. 00:08

Ovo me bolivise nego sto sam ocekivala!Sve se ponavlja i krvari ista rana.Cak i sa dogovorenim primirjemmuslimani se izivljavaju i skrnave hriscanske svetinje.Svet cuti!Opet cuti.Mizerija belosvetska!!!

Dork

15.11.2020. 14:38

Pažljivo pogledajte , Kada rat počne možemo se osloniti samo na sebe i nikog drugog niko neće da nam pomogne niko! Trebamo da gradimo snažnu vojsku za nedaj bože, daleko je Rusija da nam pomogne, a KiM možemo samo sami da vratimo ili ostavimo...