VIDEO-SNIMAK koji je ove nedelje podeljen na društvenim mrežama, prikazuje navodno azerbejdžanskog vojnika ili sirijskog plaćenika kako viče dok stoji na vrhu jermenske kapele u Karabahu.

DejanZ10

14.11.2020. 23:24

Dosta simbolike u toj slici... Napadac, islamista, trijumfalno i primitivno se nasladjuje i stoji na tudjoj crkvi. Bas kao sto i njegova religija ( namladja od svih vaznih monoteitiskih) "stoji" na prepisivanju ideja od drugih religija... Samo sto sumnjam da ce islam ikada trijumfovati, koliko god fanaticni bili.

Dragan

14.11.2020. 23:50

To nije ni dobro niti civilizovano, ali je takvo ponašanje sigurno bolje i kulturnije od ponašanja šiptarskih terorista na Kosovu koji su se penjali na pravoslavne crkve i lomili krstove i posle ih palili, a niko od vojnika zemalja NATO pakta nije hteo da ih spreči u tome.

Mama

15.11.2020. 00:08

Ovo me bolivise nego sto sam ocekivala!Sve se ponavlja i krvari ista rana.Cak i sa dogovorenim primirjemmuslimani se izivljavaju i skrnave hriscanske svetinje.Svet cuti!Opet cuti.Mizerija belosvetska!!!

Dork

15.11.2020. 14:38

Pažljivo pogledajte , Kada rat počne možemo se osloniti samo na sebe i nikog drugog niko neće da nam pomogne niko! Trebamo da gradimo snažnu vojsku za nedaj bože, daleko je Rusija da nam pomogne, a KiM možemo samo sami da vratimo ili ostavimo...