UBILA BEBE ZBOG PRODAJE ORGANA? Jeziv slučaj čedomorstva u Americi

Novosti online

11. 11. 2020. u 16:06

DVADESETŠESTOGODIŠNjA Amanda Šarp-Džeferson uhapšena je u petak zbog sumnje da je ubila ćerke stare svega godinu dana i dva meseca i potom htela da proda njihove organe!

УБИЛА БЕБЕ ЗБОГ ПРОДАЈЕ ОРГАНА? Језив случај чедоморства у Америци

Foto: Tanjug/AP

Tela dece je pronašao njihov otac Džejkvon Singlton ubrzo nakon zločina, u dečjoj ljuljašci, piše "Nju dejli njuz".

- Ocu je bilo čudno što su oba deteta u uglu dnevne sobe. Prišao je i primetio da su hladne - rekao je policijski inspektor Rej Spenser za "Rivju žurnal".

Po dolasku policije i hitne pomoći konstatovana je smrt jednogodišnje Rouz i dvomesečne Lili, a njihova majka Amanda Šarp-Džeferson je privedena, saopštila je policija.

Iako će tek nakon obdukcije biti poznat uzrok smrti nesrećne dece, Sinlgton veruje da je Amanda udavila svoju decu. Prema njegovim rečima, Amanda je jednom rekla kako "organi dece koštaju mnogo".

Singlton je takođe rekao da su Amanda i on zajedno od 2018. godine i da nije bilo problema sve dok ona nedavno nije počela da govori o "duhovnom svetu".

Tvrdila da ni nema decu

Da sve bude još bizarnije, ona je u jednoj od policijskih izjava navodno rekla da uopšte nema decu i da ni ne poznaje Singltona.

Amanda Šarp-Džeferson optužena je za dvostruko ubistvo i trenutno je u pritvoru u okrugu Klark. Suđenje bi trebalo da počne u četvrtak.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili