TVITER SE USIJAO! Tramp i Bajden ratuju na društvenoj mreži - dok se u ključnim državama broje glasovi!

Novosti onlajn

05. 11. 2020. u 16:27

IZBORNA trka u Americi zaoštrava se, a oba kandidata oglasila su se na Tviteru, u vreme kada se glasovi broje u nekoliko ključnih saveznih američkih država, tražeći dva oprečna postupka.

ТВИТЕР СЕ УСИЈАО! Трамп и Бајден ратују на друштвеној мрежи - док се у кључним државама броје гласови!

Foto AP

Bajden apeluje na prebrojavanje

- Svaki glas mora da se prebroji - poručio je danas na Tviteru demokratski predsednički kandidat Džo Bajden, u vreme kada nekoliko ključnih saveznih država i dalje broji glasove. ​Bajden je, uz to, okačio kratak vodeo-snimak, koji izgleda prikazuje ljude koji su glasali na predsedničkim izborima u SAD, prenosi Tanjug.

Tramp se oglasio nakon Bajdena: Zaustavite brojanje

Zaustavite brojanje, poručio je republikanski kandidat i aktuelni predsednik Donald Tramp nakon što je njegov protivkandidat iz redova demokrata Džo Bajden zatražio da se prebroji svaki glas na izborima.

Bajden trenutno, prema projekcijama medija, vodi u trci za predsednika SAD sa 253 glasova elektora, dok republikanski kandidat i aktuelni predsednik Donald Tramp ima 213 glasova, a za pobedu je potrebno 270 glasova elektora.

Rezultati izbora, međutim, još nisu poznati u Arizoni, Džordžiji, Nevadi, Severnoj Karolini, Pensilvaniji i Aljasci.

Sve detalje izbora u Americi pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠAMAR VLASTIMA U KIJEVU: Ukrajina neće ući u NATO i EU