"ASADA JE TREBALO UBITI!" Izraelski zvaničnik zgrozio civilizovani svet najnovijim izjavama!

Novosti online

18. 10. 2020. u 09:47

АСАДА ЈЕ ТРЕБАЛО УБИТИ! Израелски званичник згрозио цивилизовани свет најновијим изјавама!

Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File

IZRAELSKI zvaničnik za bezbednost rekao je novinama ove nedelje da „Tel Aviv nije zainteresovan za atentat na generalnog sekretara libanskog Hezbolaha, Hasana Nasralaha“, rekavši da „da su želeli da ga ubiju ... zapravo bi ga ubili“.

Šef Odeljenja za istraživanje izraelske vojne obaveštajne službe Dror Šalom rekao je da je Nasrallah potpuno svestan da će Liban izgubiti ako otvori vatru na Izrael.

- Iran je izvor nemira i kriza u regionu direktno, kroz svoj nuklearni projekat i precizne rakete, i kroz svoje oružje u Libanu, Siriji, Iraku, Jemenu i Gazi - rekao je izraelski bezbednosni zvaničnik u intervjuu za strane medije.

Šalom je rekao da Izrael svog sirijskog predsednika Bašara Al Assada smatra svojim neprijateljem, smatrajući da je "trebalo da bude ubijen kada je koristio hemijsko oružje".

Komentari bezbednosnog zvaničnika usledili su nedelju dana nakon što je sirijski predsednik Bašar Al Asad komentarisao perspektivu mirovnih pregovora sa Izraelom.

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

buki

18.10.2020. 11:09

I ne vredi! Dokkazano da Asad nije upotrebio hemijsko oružje, ali jevreji i drugi kao mantru ponavljaju tu plasiranu laž. Nema veze što se zna da lažu, kao za Račak i Markale, to se ponovo koristi u cilju propagande.

MiR

18.10.2020. 13:48

Evo da ja malo zgrozim svet, mada mislim da cu pre dobiti aplauz: trebalo je ubiti Klintona, Olbrajt i Bajdena, svet bi bio mnogo bolje mesto za zivot. A vas bi svaki republikanac bolje zastitio.