(UZNEMIRUJUĆI FOTO) BAKU TUKLI U KOVID BOLNICI: Starica sva u modricama, ruka joj je slomljena! Užas na Uralu!

Novosti online

17. 10. 2020. u 14:35

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) БАКУ ТУКЛИ У КОВИД БОЛНИЦИ: Старица сва у модрицама, рука јој је сломљена! Ужас на Уралу!

Depositphotos

NA Uralu je 85-godišnja baka otpuštena iz bolnice sa modricama i slomljenom rukom.

Prema rečima unuke, tamo je starija žena bila vezana i pretučena.

Kako piše E1.RU, pozivajući se na Alenu Lobanovnu, ćerku Galine Andrianovne, baka je primljena u bolnicu Nižnjij Tagil na Pihtovaja gori sa obostranom pneumonijom i sumnjom na korona virus. Dijagnoza je potvrđena, a pacijent je prebačen u kovid bolnicu u ulici Sulfatnaja. Porodične posete su bile zabranjene.

- Telefonom mi se baka žalila: odvedite me kući, tamo je koncentracioni logor, maltretiraju me. Mislila sam da je moja baka zbog godina već preteruje i da sve emotivno percipira - rekla je Alena.

Prema njenim rečima, baka nema mentalnih poremećaja, ponaša se apsolutno normalno kod kuće, žive zajedno sa dedom. Galina Andrianovna otpuštena je 14. oktobra iz bolnice. Bolnica je unapred upozorila da je baka povredila ruku.

Prema unuci, kod kuće je baka bila jako umorna, jedva je mogla da hoda. Svukla ju je kako bi promenila pelenu i videla strašne modrice s obe strane ramena.

. Desna ruka je sve plavkasto-crna. Leva je takođe iste boje do lakta - rekla je Alena.

Prema njenim rečima, uplašena baka je neprestano pitala da li je kod kuće, a ne u bolnici, i tražila je da stavi masku iz straha da će „sada videti“. Baka je rekla da ju je tukla određena žena po imenu Marina, te da je udarala i pesnicom.

Policija sprovodi istragu o incidentu. Naložen je sudsko-medicinski pregled.

Uznemirujuće fotografije pretučene starice možete pogledati klikom ovde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Daky

17.10.2020. 14:58

Оtišla bih u bolnicu i samarala je pred svima. Otkaz momentalno ,odsteta baki i zabrana rada u medicini. Treba žena od 85 god koja nema ni snagu nit otpor i koja je podigla djecu, unuke, proživjela svoje ,sada biti krvnicki udarana i maltretirana? I još u bolnici?Traumu zeni ostavi. Krvi joj se treba napiti.