JERMENI IZ ZASEDE POBILI 60 AZERA: Uznemirujući snimak i detalji velike akcije, izviđači i artiljerija ih izmasakrirali (VIDEO)

Novosti online

14. 10. 2020. u 21:16

ЈЕРМЕНИ ИЗ ЗАСЕДЕ ПОБИЛИ 60 АЗЕРА: Узнемирујући снимак и детаљи велике акције, извиђачи и артиљерија их измасакрирали (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

JERMENSKI studio "Bars" je objavio danas snimak i detalje velike zasede koju je vojska Nagorno-Karabaha izvela protiv azerbejdžanskih snaga.

Na snimku se vide rezultati ubitačne zasede koju su 1. oktobra Jermeni priredili Azerima tokom ofanzive na Karabah.

Komandant jermenske jedinice koja je izvela akciju rekao je da je ubijeno više od 60 azerbejdžanskih vojnika, kada su ih lokalne izviđačke i artiljerijske jedinice pobile iz smrtonosne blizine.

Zaseda je trajala samo nekoliko minuta.

Tokom akcije jermenske snage su zarobile dva azerbejdžanska vojnika, koji su potvrdili da im sirijski džihadisti i turski obaveštajci pružaju podršku u napadima na Karabah.

Vojne operacije u Nagorno-Karabahu do sada su odnele živote stotina azerbejdžanskih vojnika, dok su snage lojalne Bakuu ostvarile ograničene uspehe na terenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Vanaliticar

14.10.2020. 22:27

Ne podrzavam nikakva ubistva, ali sam svim srcem na strani Jermena, i zelim im brzo primirje i normalizaciju bezbednosne situacike, ipak su nasa braca i namuceni su i od turaka i azr...

Tomislav

15.10.2020. 06:48

Rat je poguba ljudske naravi, jadne te majke koje su izgubile sinove bez obzira na kojoj strani, prokleti oni koji su tu djecu natjerali u smrt, zbog glupih granica i zemlje koja je jedino u božjem vlasništvu a mi smo je samo na kratko posudili, podsjeća me na ludilo 90 tih na našim prostorima,