LIDER beloruske opozicije u egzilu Svetlana Tihanovska odredila je 25. oktobar kao krajnji vremenski rok da predsednik Aleksandar Lukašenko podnese ostavku ili da se suoči sa štrajkovima širom te zemlje.

Komentari (7)

buki

13.10.2020. 20:57

E, ako sve bude tako kako ova gospođa predviđa, onda je narod Belorusije i zaslužio baš nju za predsednika, pa neka im je Bog u pomoći. Mada je, ako imaš uz sebe zapadnu propagandnu mašineriju, lako prikazati opšti štrajk, iako ne rade samo 4 prodavnice.

Donald

14.10.2020. 01:08

Niko nemoze da ucenjuje gospodina Lukasenka, cak ni malo vece guze. Tihanovska je samo igracka u rukama olosa i sluzi samo za za ismejavanje.

vladimir

14.10.2020. 17:51

Nisu to želje Tihanovske. To je naređenje zapadnih mentora koji je plaćaju. Verujem da Lukašenko ima odgovor na bolesne umove zapada. U desetinama Američkih gradova besni građanski rat,ali tkz EU i ne pomišlja na sankcije Americi. Zašto ne uvedu sankcije Saudijskoj Arabiji koja iskasapi svog novinara. .... Zašto ne uvedu sankcije Turskoj koja je započela osmanlijske pohode na Grčku, Jermeniju, Libiju, ,,,Jad i beda mračnih sila zapada i sumrak EU.Zaboravlja Merkelova i Makron da se kače sa Rusijom, ne samo sa Lukašenkom , gde su mnoga carstva popadala. Amerika je više hiljada pobunjenika koji su hteli otcepiti Teksas sve pobila i vatrom spalila ,bukvalno spalili bez milosti. Nisam čuo da se neko bunio zbog ljudskih prava niti spominjao sankcije. Tako izgleda zapadna demokratija, pohlepa i dupli aršini, krađa tuđih resursa...život na tuđi račun. Gospodin Lavrov je u pravu. Ne treba više Rusija da trpi bolesno iživljavanje zapada. Mora se okrenuti drugi list.