RUSKI PRANKERI PONOVO U AKCIJI: Lažna Tihanovska na zasedanju danskog parlamenta - odgovor iz štaba beloruske opozicionarke začuđujuć

Novosti onlajn

09. 10. 2020. u 18:23

RUSKI prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus) izjavili su da su razgovarali sa članovima parlamenta Danske, pretvarajući se da su beloruska opozicionarka Svetlana Tihanovska.

РУСКИ ПРАНКЕРИ ПОНОВО У АКЦИЈИ: Лажна Тихановска на заседању данског парламента - одговор из штаба белоруске опозиционарке зачуђујућ

Foto bel.by

- To smo bili mi, ali svi detalji će biti objavljeni u ponedeljak, za sad ih ne otkrivamo - rekao je Kuznjecov.

Portparolka Tihanovske je saopštila Sputnjiku da osobe iz njenog okruženja ne vide ništa loše u tome što se neko drugi predstavljao kao Tihanovska ─ to ih zasmejava i svima podiže raspoloženje.

U četvrtak je danski zakonodavni organ saopštio da se 6. oktobra nepoznata osoba predstavila kao Tihanovska za vreme onlajn-sastanka članova komiteta za spoljnu politiku. Na početku sastanka predstavnik „beloruske strane“ je izjavio da ima problema sa kamerom i da ne može da je uključi, zbog čega govornika niko nije video.

Na sastanku se razgovaralo o tome „kako podržati beloruski narod u borbi za demokratiju i ljudska prava“, kao i o političkoj situaciji u zemlji.

Nakon 40 minuta učesnici sastanka su posumnjali da nešto nije u redu i završili su sastanak.

Kasnije je komitet stupio u kontakt sa štabom Tihanovske, gde su im potvrdili da se neko drugi predstavljao u njeno ime.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)