SINOĆ MU JE BILO BOLJE: Još uvek se ne zna da li će Tramp danas izaći iz bolnice

SRNA

05. 10. 2020. u 16:40

PREDSEDNIKU SAD Donaldu Trampu, koji se oporavlja od kovida 19, noćas je bilo bolje, ali još nije donesena odluka o tome da li će tokom dana biti pušten iz bolnice, rekao je šef osoblja u Beloj kući Mark Medous.

СИНОЋ МУ ЈЕ БИЛО БОЉЕ: Још увек се не зна да ли ће Трамп данас изаћи из болнице

Foto: Printscreen/Tviter/@bennyjohnson

On je rekao "Foks njuzu" da je jutros po lokalnom vremenu razgovarao sa Trampom i da se njegovo stanje tokom noći popravilo.

Medous je dodao da će se lekari konsultovati sa Trampom, ali da odluka o njegovom eventualnom otpuštanju iz bolnice neće biti donesena do popodnevnih sati po lokalnom vremenu.

- Još nema te odluke. Njegovo stanje nastavlja da se popravlja. I dalje smo optimisti da će biti otpušten, ali ta odluka može biti donesena tek kasnije tokom dana - izjavio je Medous.

On je branio odkuku da Tramp izađe u javnost iz bolnice u konvoju vozila i napomenuo da su bile preduzete mere predostrožnosti, poput upotrebe zaštitne opreme.

Kritičari, među kojima ima i medicinskih stručnjaka, kažu da je vožnja ispred bolnice bila nepotreban rizik po pripadnike službe obezbeđenja koji su bili sa njim u vozilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri