LEPOTICA JE OSUĐENA: Julija odsekla sebi šaku cirkularom, a sad je bizarna priča dobila epilog! Na suđenju su svi primetili ovo (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2020. u 19:30

SLOVENKA Julija Adlešić (22), koja je sebi odsekla šaku cirkularom, kako bi naplatila milion evra od osiguranja, osuđena je na dve godine zatvora.

ЛЕПОТИЦА ЈЕ ОСУЂЕНА: Јулија одсекла себи шаку циркуларом, а сад је бизарна прича добила епилог! На суђењу су сви приметили ово (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na suđenju se pojavila sa šljaštećom maskom, našminkama i sa "top" frizuricom.

U sud je došla braneći se sa slobode, graciozno je hodala u crnoj haljini i imala ozbiljan izraz lica.

Šaku, koju je zajedno sa svojim momkom odsekla, a potom su joj lekari prišili, prekrila je tananim ćebetom.

I nakon operacije ona je pokušala sebi da naškodi - jer je želela da ima trajni invaliditet, pa je ruku stiskala u frižideru i lekarima se žalila da nešto nije u redu.

Ona je bizarnu nesreću namerno izazvala u dogovoru sa svojim dečkom. Odsekla je svoju levu šaku iznad zgloba početkom prošle godine u Ljubljani, a godinu dana ranije potpisala je ugovore o osiguranju sa pet različitih kuća. Ukupna suma koju bi dobila (od toga polovinu odmah) bila je oko milion evra.

Zbog ovog dela osuđen je i njen dečko Sebastijen Abramov i to na 3 godine zatvora, ali i otac tog momka dobio je kaznu - uslovnu od godinu dana. Njegov otac pružio je prvu pomoć i pozvao Hitnu.

Zanimljivo je da je svega nekoliko dana pre incidenta njen dečko na internetu pretraživao informacije o veštačkim rukama, kako one funkcionišu, što su tužioci smatrali dodatnim dokazom da je sve učinjeno namerno.

Par je posle incidenta otišao u bolnicu, a izgovor je bio da se povredila dok je sekla grane. Međutim, sa sobom nije ponela i odsečenu šaku. Oni su tako želeli da se "osiguraju" i da invaliditet bude trajan, ali policija je ipak donela njenu šaku i lekari su je prišili.

- Niko nikada sebi ne bi poželeo da postane invalid. Da mogu, vratila bih vreme i ne bih se ni približila testeri. Neko misli da sam osigurana na velik iznos, ali u inostranstvu su tako visoka osiguranja najnormalnija - govorila je ranije na ročištu u Okružnom sudu.

Julija je ostala bez šake 4. januara 2019, a tvrdila je da se radi o nesreći koja se dogodila dok je rezala grane za ogrev cirkularnom testerom za drva.

Posle nekoliko dana, međutim, ona je zatražila isplatu odštete od osiguranja s kojima je prethodno sklopila ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KROKODILI POBEGLI IZ PRIRODNIH STANIŠTA: Poplave izazvale opštu pometnju, stručnjaci upozoravaju - Mogu biti bilo gde