LEPOTICA JE OSUĐENA: Julija odsekla sebi šaku cirkularom, a sad je bizarna priča dobila epilog! Na suđenju su svi primetili ovo (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2020. u 19:30

ЛЕПОТИЦА ЈЕ ОСУЂЕНА: Јулија одсекла себи шаку циркуларом, а сад је бизарна прича добила епилог! На суђењу су сви приметили ово (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

SLOVENKA Julija Adlešić (22), koja je sebi odsekla šaku cirkularom, kako bi naplatila milion evra od osiguranja, osuđena je na dve godine zatvora.

Na suđenju se pojavila sa šljaštećom maskom, našminkama i sa "top" frizuricom.

U sud je došla braneći se sa slobode, graciozno je hodala u crnoj haljini i imala ozbiljan izraz lica.

Šaku, koju je zajedno sa svojim momkom odsekla, a potom su joj lekari prišili, prekrila je tananim ćebetom.

I nakon operacije ona je pokušala sebi da naškodi - jer je želela da ima trajni invaliditet, pa je ruku stiskala u frižideru i lekarima se žalila da nešto nije u redu.

Ona je bizarnu nesreću namerno izazvala u dogovoru sa svojim dečkom. Odsekla je svoju levu šaku iznad zgloba početkom prošle godine u Ljubljani, a godinu dana ranije potpisala je ugovore o osiguranju sa pet različitih kuća. Ukupna suma koju bi dobila (od toga polovinu odmah) bila je oko milion evra.

Zbog ovog dela osuđen je i njen dečko Sebastijen Abramov i to na 3 godine zatvora, ali i otac tog momka dobio je kaznu - uslovnu od godinu dana. Njegov otac pružio je prvu pomoć i pozvao Hitnu.

Zanimljivo je da je svega nekoliko dana pre incidenta njen dečko na internetu pretraživao informacije o veštačkim rukama, kako one funkcionišu, što su tužioci smatrali dodatnim dokazom da je sve učinjeno namerno.

Par je posle incidenta otišao u bolnicu, a izgovor je bio da se povredila dok je sekla grane. Međutim, sa sobom nije ponela i odsečenu šaku. Oni su tako želeli da se "osiguraju" i da invaliditet bude trajan, ali policija je ipak donela njenu šaku i lekari su je prišili.

- Niko nikada sebi ne bi poželeo da postane invalid. Da mogu, vratila bih vreme i ne bih se ni približila testeri. Neko misli da sam osigurana na velik iznos, ali u inostranstvu su tako visoka osiguranja najnormalnija - govorila je ranije na ročištu u Okružnom sudu.

Julija je ostala bez šake 4. januara 2019, a tvrdila je da se radi o nesreći koja se dogodila dok je rezala grane za ogrev cirkularnom testerom za drva.

Posle nekoliko dana, međutim, ona je zatražila isplatu odštete od osiguranja s kojima je prethodno sklopila ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)