ŠTA SU TO SIRIJCI SINOĆ OBORILI? Snimak nastao tokom izraelskog napada, traje potraga za olupinom (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2020. u 10:07

NA VIDEO snimcima sinoćneg dejstva sirijske PVO protiv izraelskih letelica, kako navodi ruski portal Avia.pro, primećena je čudna letelica koju su pogodile rakete. Ruski portal navodi da trenutno traje potraga za ostacima letelice.

ШТА СУ ТО СИРИЈЦИ СИНОЋ ОБОРИЛИ? Снимак настао током израелског напада, траје потрага за олупином (ВИДЕО)

Foto: EPA/Tviter

Sinoć oko ponoći izraelski lovci su ponovo, prvi put u poslednjih nekoliko nedelja, napali sirijsku teritoriju. Većinu projektila je oborila sirijska PVO, ali na jednom od objavljenih snimaka se vidi trenutak kada je odbrana uništila nepoznatu letelicu, koja je dugo letela u plamenu, što ukazuje da se ne radi o krstarećoj raketi.

Na video snimcima se vidi vatrena kugla koja je brzo gubila visinu, što je nekarakteristično za presretnute i uništene rakete. 

Uprkos odsustvu bilo kakvih komentara na ovaj video snimak, portal Avia.pro navodi da ga je mogao vrlo moguće da je pogođen jedan od izraelskih lovaca, posebno u svetlu činjenice da je Iran rasporedio PVO sisteme "Hordad-3" na granicu sa Libanom.

Iz Izraela do sada nije bilo zvaničnih komentara, međutim, navodno traje potraga za olupinama oborenog objekta kako bi bio identifikovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!