OBJAVLjENE INKRIMINIŠUĆE FOTOGRAFIJE BILA KLINTONA: Masira ga žrtva pedofila Džefrija Epstajna (FOTO)

Novosti online

18. 08. 2020. u 19:56

ОБЈАВЉЕНЕ ИНКРИМИНИШУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЛА КЛИНТОНА: Масира га жртва педофила Џефрија Епстајна (ФОТО)

Foto: EPA

Britanski Dejli mejl objavio je ekskluzivne fotografije koji bi verovatno bivši predsednik SAD Bil Klinton želeo da zauvek nestanu. Na njima je zabeleženo kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, Džefrija Epstajna.

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena "madam" Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvel regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen.

Epstajn i Maksvel, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvel.

Da podsetimo, Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Varto Marx

18.08.2020. 21:01

@Mica Haubica - Dalí si ti siguran dace imati spomenik u Pristini posle njegove smrti. Srpska vlada je obecala dace Kosovo i Mtotohija biti ubrzo oslobodjeno od okupatora.

SPOMENIK NA KOSOVU

18.08.2020. 21:08

@Mica Haubica - Ma jednog lepog dana, to ce "Armata" da voza po Pristini, sajla oko vrata, kao sto su i oni vozali Sadama po Bagdadu.

Martinović Bernard

18.08.2020. 21:40

Шта очекивати од злотвора и педофила Клинтона? Један обичан шарлатан био и остао. А што се тиче његове вештице од жене, која је исто била педофил и ратни хушкач то је посебна прича.

Braco

18.08.2020. 21:57

Pa bas zato sto je imao slike sa Bilom i Hilary zato se Epstein i "Ubio". Covjek se objesio a patolog ustanovio polomljene vrathe prsljenove. Obicno kod vjesanja nije prelom vratnih prsljena nejo nagnjecenje dusnika. On se isto tako "Ubio" kao i onJ MOMk sto je radio u kancelariji "negospodje" Killary, pa se "sam" bacio pod kamion. Pa dajte ljudi nismo djeca.

Sale

19.08.2020. 08:10

Izgleda ta njihova "demokratska" partija je čisto leglo pedofila, seksualnih manijaka, ubica i svakojakih drugih psihopata. Umesto da sede iza rešetke ili u belom sobčetu, oni rukovode državom...