NOVE INFORMACIJE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Princ Vilijam otkrio kako se trenutno oseća njegova supruga

Novosti online

30. 04. 2024. u 20:06

PRINC Vilijam nastavio je danas sa službenim dužnostima dok se njegov otac Čarls Treći vratio javnim angažmanima, prvi put nakon što mu je dijagnostikovan rak.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ЗДРАВЉУ КЕЈТ МИДЛТОН: Принц Вилијам открио како се тренутно осећа његова супруга

FOTO: Tanjug/AP

Bio je ovo važan dan za britansku kraljevsku porodicu, a princ od Velsa je tokom drugog današnjeg angažmana, odgovorio na pitanje koje zanima svetsku javnost - kako je Kejt Midlton.

Princeza od Velsa bori se sa rakom, kako je pre mesec dana saopštila video porukom.

Pirnc od Velsa posetio je danas centar za prevenciju samoubistva Džejsm Plejse u Njukastlu. Poštovaoci britanske dinastije dočekali su ga sa zastavama Union Jack i cvećem.

Među njima je bila i žena po imenu Džuli Kejn (60) koja je princp Vilijamu poručila: "Da li smem da pitam kako su vaša supruga i deca?".

Odgovorio je: "Svi su dobro, hvala. Da, dobro nam ide", piše metro.co.uk.

Vilijam se poslednja tri meseca, od operacije koju je Kejt Midlton imala 16. januara u privatnoj londonskoj bolnici, stalno sretao sa ovim pitanjem - ili je davao slične odgovore ili nije udoljavao znatiželji.

Tokom posete centru, priinc Vilijam rukovao se sa okupljenim građanima i rado pozirao sa onima koji su želeli selfi sa njim. A onda je otvorio mesto koje će nuditi besplatno lečenje muškaraca sklonih suicidu. Centar je jedan od nekoliko mesta koji pripadaju dobrotvornoj organizaciji koju je osnovala porodica Džejmsa Ventvorta-Stenlija koji je oduzeo sebi život 2006. kada je imao 21 godinu.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI I TADIĆ, LICEM U LICE: Evo šta se desilo na treningu fudbalske reprezentacije Srbije! (VIDEO)