NOVI OBRAČUN CIRKONA I PATRIOTA: Rusi napali aerodrom Žuljani kod Kijeva (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

25. 03. 2024. u 16:01

RUSKA armija izvela je danas po prvi put masovne raketne napade samo što za razliku od onih sa početka rata i od 9. oktobra 2022. kada je počela odmazda zbog napada na Kerčki most napala i centr odlučivanja i to u širem centru Kijeva.

НОВИ ОБРАЧУН ЦИРКОНА И ПАТРИОТА: Руси напали аеродром Жуљани код Кијева (ВИДЕО)

Foto: Tviter MO Rusije

Napad na zgradu SBU na rođendan te službe koju Moskva zajedno sa vojnom službom bezebdnosti dovodi u vezu sa nedavnim terorističkim napadom ukazuje da je operacija „Omazda“ počela i da rat u Ukrajini ulazi u novu fazu rata koja je otvorenija i da Moskva zapravo polagano otpušta kočnicu što se tiče napada ciljeva.

Foto Tanjug/AP / printskrin MO Rusije

Dok su prvi cirkoni pogađali zgradu SBU, napadnut je i aerodrom Žuljani u oklini Kijeva gde su bile razmeštene PVO baterije raketnog sistema MIM-104 Patriot.

Ovaj napad zapravo ukazuje da sve teorije o tome kako je Patriot obarao Kinžale i strah i trepet za sve ruske rakete osim za H-22 pošto ta teorija još uvek nije razjašnjena.

Ruske snage bezbednosti su pojasnile da su pogođena dva sistema i da su u posadi bili plaćenici iz zemalja NATO-a. Za sada drugih podataka o napadu na Žuljani nema.

(TV Front)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!