KAKVA ZAPLENA NA AERODROMU! Penzioner prijavio da kod sebe ima samo 300 evra - U torbi bilo gotovo pola miliona

Novosti onlajn

29. 01. 2024. u 17:16

UPRAVA carina u Minhenu saopštila je juče, 26. januara, da su carinici prošlog novembra na minhenskom aerodromu prilikom kontrole 66-godišnjeg putnika pronašli skoro 455.000 evra u gotovini.

КАКВА ЗАПЛЕНА НА АЕРОДРОМУ! Пензионер пријавио да код себе има само 300 евра - У торби било готово пола милиона

V.Ć.

Penzioner je bio podvrgnut kontroli prtljaga od strane službenika, i prijavio je da kod sebe ima samo 300 evra. U početku nije pronađen ostatak novca, ali nakon kontrole, nepoznati muškarac mu je predao ručni prtljag prilikom ukrcavanja.

Prilikom ponovne provere putnika, u prijavljenom ručnom prtljagu pronađeno je skoro 455.000 evra. Gotovina je oduzeta, a protiv penzionera je pokrenut prekršajni postupak.

- Čovek nije dao nikakve informacije o poreklu novca - rekla je Mari Miler, portparolka Glavne carinarnice u Minhenu.

Istraga o ovom slučaju je još u toku.

(Fenix-magazin)

BONUS VIDEO:

KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!