KRALJ ČARLS MORA U BOLNICU: Pogoršalo mu se zdravstveno stanje, odložene sve njegove službene aktivnosti

Novosti online

17. 01. 2024. u 16:54

BRITANSKI kralj Čarls Treći otići će naredne nedelje na bolničko lečenje. Vest stiže nakon vesti da je Kejt Midlton primeljena juče u londonsku bolnicu i da je operisana.

КРАЉ ЧАРЛС МОРА У БОЛНИЦУ: Погоршало му се здравствено стање, одложене све његове службене активности

Foto: Ben Stansall/Pool Photo via AP

Kralj Čalrs odlazi u bolnicu zbog lečenja povećane prostate, zbog čega se odlažu njegove službene dužnosti, piše Dejli mejl.

Podsećamo, britanska princeza od Velsa Kejt Midlton imala je abdominalnu operaciju u privatnoj bolnici u Londonu, saopštila je danas Kensingtonska palata.

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)