OGLASIO SE TRAMP NAKON SKANDALOZNE ODLUKE SUDA: Neprijatelj hoće da uzme slobodu, to im nikada neću dozvoliti

Novosti online

20. 12. 2023. u 10:01

NAKON što je sud u Koloradu doneo istorijsku odluku da se Donald Tramp ne može kandidovati na američkim predsedničkim izborima, on se obratio javnosti.

ОГЛАСИО СЕ ТРАМП НАКОН СКАНДАЛОЗНЕ ОДЛУКЕ СУДА: Непријатељ хоће да узме слободу, то им никада нећу дозволити

Foto: Profimedia

Podsetimo, bivši američki predsednik je optužen za podsticanje nereda u američkoj zgradi Kapitola u pokušaju da poništi rezultat nakon što je izgubio na izborima u SAD 2020. godine, zbog čega je Vrhovni sud u Koloradu doneo odluku da se on ne može kandidovati na sledećim predsedničkim izborima.

Trampova kampanja je saopštila da je presuda u Koloradu "pogrešna" i da će se žaliti Vrhovnom sudu SAD.

Nakon ove nesvakidašnje odluke, oglasio se i sam Tramp, koji je svojim okupljenim pristalicama poručio da takva odluka suda nije usmerena protiv njega već protiv američkog naroda, koji neće da ćuti.

Kad god se ove radikalne demokrate okupe, donesu neku odluku protiv mene, baš im hvala, poručio je Tramp, praćen ovacijama.

- Neprijatelji hoće da uzmu moju slobodu jer hoće da uzmu vašu slobodu. To im nikada neću dozvoliti. Hoće da me ućutkaju jer ja nikada neću dozvoliti da vas ućutkaju, i na kraju nisu oni krenuli na mene, već su krenuli na vas, a ja im samo stojim na putu i uvek ću im stajati na putu - rekao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)