FIDES PONOVO IZABRAO ORBANA ZA LIDERA: Brisel uništava Evropu i vodi je u smrt, svakog dana zabija novi ekser u njen kovčeg

Novosti online

18. 11. 2023. u 18:46

VLADAJUĆA mađarska stranka Fides danas je na Kongresu za predsednika ponovo izabrala premijera Viktora Orbana, koji je obećao da će se boriti za svoj model Evrope i poručio da je bolje menjati Evropsku uniju nego napustiti je.

ФИДЕС ПОНОВО ИЗАБРАО ОРБАНА ЗА ЛИДЕРА: Брисел уништава Европу и води је у смрт, сваког дана забија нови ексер у њен ковчег

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Depositphotos

- Mađarska je razvila model Evrope koji se zasniva na nultoj stopi migracija, na ekonomiji zasnovanoj na punoj zaposlenosti, na snažnoj porodici, niskim porezima i osetljivoj zelenoj tranziciji - rekao je Orban na Kongresu.

- Moramo se suprotstaviti modelu Evrope za koji se zalaže Brisel - kazao je Orban, ocenivši da je taj model neodrživ i nema budućnost.

Brisel uništava Evropu i vodi je u smrt, svakog dana zabija novi ekser u njen kovčeg, a naš je zadatak da to zaustavimo i zato moramo biti jedinstveni, poručio je mađarski premijer.

Mađarska mora menjati Evropsku uniju, a ne napustiti je, a to je moguće jedino radikalnom promenom u Briselu, rekao je Orban i istakao da model Evrope za koji se zalaže Brisel vodi u haos, jer javni red nestaje, a posledice migracija izmiču kontroli.

Prema njegovim rečima, javni dug raste, zbog čega investitori svoj novac plasiraju u Ameriku i Aziju, za šta su krive birokrate u Briselu, kao i za to što je 1990. Evropa u svetskoj ekonomiji učestvovala sa 23 odsto, a sada je taj udeo pao na 15 procenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)