POKUŠAJ ILEGALNOG PRELASKA GRANICE IZ RUMUNIJE U SRBIJU: Privedene četiri osobe

Tanjug

10. 11. 2023. u 07:41

PRIPADNICI rumunske granične policije su u okolini Žombolja priveli četiri državljanina Nepala, koji su pokušali pešice da ilegalno pređu granicu i uđu u Srbiju.

ПОКУШАЈ ИЛЕГАЛНОГ ПРЕЛАСКА ГРАНИЦЕ ИЗ РУМУНИЈЕ У СРБИЈУ: Приведене четири особе

Foto: Unsplash

S obzirom na to da nisu opravdali prisustvo na tom području, svega oko 50 metara od granične linije, ta lica su privedena da bi bila sprovedena dodatna istraga, saopštio je Inspektorat granične policije Temišvara, preneo je Ađerpres.

Nakon provere, utvrđeno je da grupu čine državljani poreklom iz Nepala, četiri punoletne osobe stare od 32 do 40 godina, navela je policija.

Utvrđeno je da su u Rumuniju ušli legalno sa radnim vizama, navodi se u saopštenju.

Iz njihovih izjava je zaključeno da su nameravali da pređu državnu granicu kako bi ušli u Srbiju i kasnije krenuli ka zapadnoevropskim zemljama. Protiv njih četvorice sada se vodi istraga zbog pokušaja ilegalnog prelaska granice.

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!