KAD ON PROĐE SVI SE KRSTE: Moderni pop juri preko trga - Na sastanke u Vatikan dolazi električnim trotinetom (FOTO/VIDEO)

Novosti Onlajn

29. 10. 2023. u 08:29

IAKO je papa Franja zamolio učesnike Sinode u Rimu da ne komuniciraju putem medija, što mu je u velikoj meri i uspelo, neki od njegovih kolega su se ipak svojom pojavom probili u javnost. Kao, na primer, živopisni grkokatolički mitropolit Mađarske grkokatoličke crkve mons. Fulop Kočis, koji je na sinodalne sastanke u Vatikan dolazio električnim trotinetom.

КАД ОН ПРОЂЕ СВИ СЕ КРСТЕ: Модерни поп јури преко трга - На састанке у Ватикан долази електричним тротинетом (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Livio Marijan

Grkokatolički monah koji služi kao nadbiskup Mađarske grkokatoličke crkve, gotovo neverovatno, isplivao je kao jedna od najživopisnijih figura koja učestvuje na vatikanskoj sinodi o sinodalnosti koja traje mesec dana.

Svet izvan Sinoda primetio je nadbiskupa Fulopa Kočisa, mitropolita Mađarske grkokatoličke crkve, zahvaljujući video snimku objavljenom ranije ovog meseca koji je brzo postao viralan, objavio je na svom Fejsbuk profilu otac Livio Marijan, grkokatolički đakon iz Hrvatske, prevodeći informacije Katoličke novinske agencije (CNA).

Obučen u tradicionalnu dugu tamnu odoru i monašku kapu zvanu "kamilavka", bradati Kočis (60) viđen je kako juri pored turista preko kaldrmisanog trga da bi se zaustavio ispred švajcarskog stražara koji je čuvao stražu ispred sinodske sale. Iz snimka se jasno vidi da Kočisu ovo nije bio prvi put na romobilu, niti mu je ovo bila prva vatikanska sinoda.

BONUS VIDEO: NESREĆA U SMEDEREVU - Sudar automobila i motocikla

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu