ŠTA SU DVOJICA LIDERA RAZGOVARALI U ČETIRI OKA? Završio se sastanak Putina i Kima - Naši odnosi ne treba nikoga da brinu

Novosti online

13. 09. 2023. u 10:03

NAKON pregovora u proširenom sastavu, održan je lični sastanak Vladimira Putina i Kim Džong Una, saopštila je pres-služba Kremlja.

ШТА СУ ДВОЈИЦА ЛИДЕРА РАЗГОВАРАЛИ У ЧЕТИРИ ОКА? Завршио се састанак Путина и Кима - Наши односи не треба никога да брину

Foto: Tanjug/AP

Sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina i lidera Severne Koreje Kim Džong Una održan je na kosmodromu „Vostočni“ u Amurskoj oblasti Rusije.

Odnosi Moskve i Pjongjanga ne bi trebalo da zabrinjavaju druge zemlje, jer nisu usmereni ni protiv koga, istakao je Peskov, komentarišući sastanak dvojice lidera.

 - Sva druga pitanja tiču se samo naše dve suverene zemlje i ne bi trebalo da budu predmet zabrinutosti trećih država, jer se naša saradnja odvija u korist naroda naših dveju zemalja, a ne protiv bilo koga - rekao je Peskov za televiziju „Rusija 1“.

 - Severna Koreja je naš bliski sused. I uprkos bilo kakvim komentarima ili povicima spolja, mi ćemo graditi odnose sa našim susedima na način koji je koristan za nas i za naše susede - naglasio je on.

(Informer)

BONUS VIDEO:

BRODOVI, AVIONI, HELIKOPTERI, PROJEKTILI - Pogledajte snimke tokom provere Pacifičke flote Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)