SUĐENJE PROTIV TRAMPA ĆE BITI UŽIVO PRENOŠENO: Očekuje se medijski “spektakl” u DŽordžiji

Tanjug

01. 09. 2023. u 00:09

SVI sudski postupci u slučaju protiv Donalda Trampa će biti prenošeni uživo na televiziji, saopštio je danas sudija Skot Mekafi.

СУЂЕЊЕ ПРОТИВ ТРАМПА ЋЕ БИТИ УЖИВО ПРЕНОШЕНО: Очекује се медијски “спектакл” у Џорџији

Foto Tanjug/AP

On je dodao da će biti napravljen presedan, koji je prethodno uveo njegov kolega Robert Mekberni, jer će sva saslušanja biti emitovana i na Jutjub kanalu suda, prenosi Gardijan.

Medijskim ekipama će biti dozvoljeno da koriste kompjutere i mobilne telefone u sudnici, ali ne za snimanje.

Tužilaštvo okruga Falton je ovog meseca podiglo optužnicu protiv Trampa zbog navodnog pokušaja da poništi rezultate predsedničkih izbora u Džordžiji 2020. godine.

Bivši predsednik se izjasnio da nije kriv i tvrdi da je reč o politički motivisanom procesu.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!