LEKAR ODOBRIO MEKONELU NASTAVAK RADA: Lider republikanaca u američkom Senatu nije progovorio 30 sekundi tokom obraćanja medijima

Tanjug

31. 08. 2023. u 21:32

LIDER republikanaca u američkom Senatu Mič Mekonel, koji se u poslednjih mesec dana dva puta ukočio i zurio u prazno tokom konferencije za medije, može da nastavi sa radom po ranije najavljenom rasporedu, saopštio je danas lekar u Kongresu.

ЛЕКАР ОДОБРИО МЕКОНЕЛУ НАСТАВАК РАДА: Лидер републиканаца у америчком Сенату није проговорио 30 секунди током обраћања медијима

Foto Tanjug/AP

Mekonel se juče ukočio i nije progovorio više od 30 sekundi tokom konferencije za novinare, nakon što je upitan da li će učestvovati na sledećim izborima za Senat 2026. godine.

Kako je preneo Rojters, Mekonel (81) je odgovarao na pitanja novinara pred Privrednom komorom severnog Kentakija u Kovingtonu, kada se nakon novinarskog pitanja ukočio, počeo da zuri u prazno, ne reagujući na druge ljude u prostoriji.

Nakon što mu je prišla pomoćnica, on je ponovo počeo da govori, ali je ona morala da mu ponovlja novinarska pitanja, na koja je on davao kratke odgovore.

Mekonel se takođe ukočio sredinom jula u Senatu, tokom konferencije za novinare, nakon čega je morao da bude odveden iz sale, i posle čega su mu pomogli da se vrati i nastavi sa odgovaranjem na pitanja medija.

U martu, nakon što je zadobio potres mozga i prelom rebra u padu ispred hotela u blizini Vašingtona, prebačen je u bolnicu, a u Senat se vratio sredinom aprila.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)