RUSKI MIG-29 PRESREO NORVEŠKI „POSEJDON‟: Posada lovca identifikovala je vazdušnu metu kao patrolni avion P-8A

Novosti online

14. 08. 2023. u 16:05

MINISTARSTVO odbrane Rusije saopštilo je da je Severna flota podigla lovac MiG-29 u trenutku kada se norveški patrolni avion P-8 „Posejdon“ približavao ruskim granicama.

РУСКИ МИГ-29 ПРЕСРЕО НОРВЕШКИ „ПОСЕЈДОН‟: Посада ловца идентификовала је ваздушну мету као патролни авион П-8А

Foto: N. Fifić

 - Posada ruskog lovca identifikovala je vazdušnu metu kao patrolni avion P-8A Posejdon, norveškog ratnog vazduhoplovstva - saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Kako su istakli, kada se približio ruski borbeni avion, „Posejdon“ se okrenuo od državne granice Rusije.

 - Let ruskog lovca izveden je u strogom skladu sa međunarodnim pravilima korišćenja vazdušnog prostora iznad neutralnih voda, bez narušavanja vazdušnih puteva i opasnog približavanja letelici strane države - saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

NEMAČKA NA UDARU APOKALIPTIČNE OLUJE: Ogroman grad iznenadio je ljude u Bavarskoj


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!