USLED straha NATO-a od eventualnog nuklearnog incidenta, došlo je do neformalnih kontakata između Alijanse i ruskog ministarstva odbrane u vezi pokušaja pobune "Vagnera", objavila je danas rimska "Republika".

Komentari (4)

Ljubica

25.06.2023. 15:33

Amerikanci pojma nemaju, ko sve u Ukrajini može doći do takvih materijala i municije, npr. Britanci su se sami hvalili, da su miniciju sa osiromašenim uranijumom poslali Kijevu.Osim toga stalno se vode borbe oko Zaporoške nuklearke. a plaćenici i korupcija sa svih strana je ogromna.

vladimir

25.06.2023. 17:31

Pa niste se valjda uplašili, jer slušajući Stoltenberga da je Rusija je "regionalna" sila, u smislu opomene, upozorenja, zahteva pa čak i ultimatuma!? Ukratko , to vama Rusija može da pošalje, a ne želi, jer to je ozbiljna i odgovorna država, tolerantna i kulturna, progresivno trpeljiva, sa željom za "planetarni" opstanak pa ako vam ni to nije dovoljno - bićemo svi uništeni a pogotovo i PRVO vi! Ne pokušavajte da probate jer u Kremlju ne postoje "sadistički" nagoni kao kod vas u "ovalnoj sobi" zvanoj Bela kuća!