VAŠINGTON i London očekuju da će, kada ponestane Ukrajinaca, njihovo mesto zauzeti Poljaci, a zatim Nemci, rekao je Sergej Nariškin, direktor Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije, u intervjuu za Rosijskuju gazetu.

walter pravicek

19.06.2023. 19:45

Da bi pobijene Ukrajince i naciste zamenili KAO NEZVANIČNO DOŠLI NA POZIV KIJEVA,U UKRAJINSKIM UNIFORMAMA,Poljaki jeste moguče,a za Nemce možemo tvrditi,da če to bi samo oni iz bivše istočne Nemačke-DDR Dojče Demokratiše Republik,jer tamo ima najviše nacista,U zapadnim delovima Nemačke se ljudima baš ne žuri biti uništen za nešto,što ne vredi ni pola lule duvana.

Sale

19.06.2023. 19:56

Ako je "Plan B" to da Nemci, nakon iscrpljenih Ukrajinica, krenu vojnički da jurišaju na modernu Rusiju onda je to jako, baš jako loš "Plan B"!

Cucan Cule

19.06.2023. 22:30

Citam komentar ovog Saleta i i nesto razmisljam o toj njegovoj jakoj Rusiji i tim njenim obavjestajnim sluzbama jakim. Prvo su Rusi mislili sa 200 hiljada vojnika porobit zemlju od 60 miliona stanovnika za 3 dana. Znamo koji je dan rata tamo. Ukrajinci polako vracaju svoje okupirane teritorije i bojim se da ce tamosnji Rusi nagrebusit zbog necije ludosti ( onog malog celavog).

Čika Velka

20.06.2023. 01:32

@Cucan Cule - Evo upravo gledam kako Ukrajina polako vraća svoju teritoriju! Ovim tempom i načinom trebaće im hiljadu godina i barem milijarda vojnika...ako Rusima ne dojadi pa sami odu???

Pera

20.06.2023. 00:11

@Cule, Što je Babi milo to joj se i snilo. Napisao si nešto tamo kao, bojiš se... bla bla... Pravilno, treba da se bojiš. Svi koji razmišljate na taj način i pišete laži. Treba da se bojite. Vreme je.

Zoki

20.06.2023. 01:20

Sa oprostenejem,ali kada Rusi uniste Ukrajinu a bice ubrzo,i kada krenu ozbiljno da udaraju mislim da Poljske nece biti na karti.Nacizam se mora iskoreniti sto znaci da Ukrajinska i zapadna gamad mora biti unistena!!¡

Slobodan

20.06.2023. 10:23

Istina je sto je gospodin Nariskin rekao. Vrijeme ce to potvrditi. Da je ciljj pobjediti Ukrajinu samo; to bi bio lak posao. Ovdje je cilj mnogo veci i zato se zove SVO. Fasista sto se vise neutralizuje to bolje za covjecanstvo ali uvijek postoji rasadnik za fasiste i ako se dobro ne iskorijene oni ce ponovo da se razmnoze. Ovi sto Cuclaju nek Cuclaju i dalje (za pare, zadovoljstvo ili iz neznanja) i takvih su ljudiima.