UBIJENA MAJKA PETORO DECE U FRANCUSKOJ: Ubica lagao da je pilot i obaveštajac i da je dobio na kladionici, a onda povukao oroz

U FRANCUSKOJ je rešena misterija nestanka majke petoro dece za kojom je trajala potraga više od dva i po meseca. Karin Eskivijon (54) je pronađena mrtva, a ubistvo je priznao njen suprug Mišel Pijal (51) čija ličnost je zapanjila Francuze.

УБИЈЕНА МАЈКА ПЕТОРО ДЕЦЕ У ФРАНЦУСКОЈ: Убица лагао да је пилот и обавештајац и да је добио на кладионици, а онда повукао ороз

Foto: Privatna arhiva

Pijal je bio poznat kao mitoman, a naročito morbidno su delovali njegovi javni pozivi supruzi, posle nestanka 27. marta, da se "javi", da bi porodica bar znala da je živa. Sve je predstavio kao njen dobrovoljni odlazak od kuće, a čak je i od dece tražio da nacrtaju crteže i tako je pozovu da ponovo dođe kući!

Istrazi je sve to bilo sumnjivo, a naročito činjenica da se majka deci početkom juna nije javila da bi im bar čestitala rođendan.

Njen suprug je, konačno, u noći između četvrtka i petka priznao zločin, ali tako što je rekao da ju je ubio slučajno, čisteći lovačku pušku. Naznačio je i mesto gde se telo nalazi, nedaleko od njihove kuće, u šumi, u departmanu Vande na zapadu Francuske. Telo nesrećne žene nije bilo zakopano, već je samo bilo prekriveno lišćem. Nađena je i puška koju je bacio u reku.

Mišel Pijal je bio poznat kao mitoman, pa je tako ranije pričao da je svoju nepostojeću firmu prodao za nekoliko miliona evra, da je dobio premiju na konjskim trkama, da je bio vojni pilot, radio u obaveštajnoj službi... Oni koji su ga poznavali kažu da se trudio da bude uverljiv i da je pokazivao različita dokumenta, medalje i druge "dokaze".

Njegova prva supruga ga je optužila i da ju je otrovao omletom sa pečurkama, koji sam nije hteo da jede, a ona se tada jedva oporavila u bolnici.

Sa Karin Eskivijon, koja je ranije bila zaposlena u bolnici, upoznao se početkom dvehiljaditih. Kada su počeli da žive zajedno, postala je domaćica, a imaju troje dece, od kojih su dvoje od 12 i 14 godina i dalje živeli u porodičnoj kući. Karin je imala i dvoje dece iz prvog braka.

Pijal, nekadašnji prodavac starina, u međuvremenu je i sam prestao da radi, pa su imali velikih finansijskih teškoća, a on je stalno obećavao da će mu stići novac od njegovih "akvizicija".

Istraga tek treba da utvrdi da li je Karin Eskivijon zaista stradala nesrećnim slučajem, kako je to pritisnut dokazima ispričao njen muž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)