PANIKA U AVIONU, PUTNIK OTVORIO VRATA TOKOM LETA: Policiji dao neverovatno opravdanje (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2023. u 17:09

PUTNIK na letu "Azian erlajnsa" rekao je policiji da je otvorio vrata u avionu nekoliko minuta pre sletanja u Daegu, u Južnoj Koreji, zato što mu je bilo "neudobno", javila je novinska agencija Jonhap, a prenosi Rojters.

ПАНИКА У АВИОНУ, ПУТНИК ОТВОРИО ВРАТА ТОКОМ ЛЕТА: Полицији дао невероватно оправдање (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Sky News Australia

Muškarac, starosti oko trideset godina, zadržan je pri sletanju. On je policiji rekao da je otvorio vrata jer je "želeo brzo da izađe iz aviona", piše Jonhap, pozivajući se na policijsku stanicu Daegu Dongbu.

On je takođe rekao policiji da je bio pod stresom zato što je nedavno izgubio posao.

Čovek je otvorio vrata kada je avion bio na oko 213 metara iznad zemlje, što je izazvalo paniku u avionu.

Devet putnika je prevezeno u bolnicu zbog problema sa disanjem. Svi su pušteni posle oko dva sata, rekao je zvaničnik vatrogasne službe.

Policija je u subotu izdala nalog za hapšenje privedenog muškarca zbog kršenja Zakona o bezbednosti u vazduhoplovstvu i drugih prekršaja. Zvaničnici su saopštili da se čovek preziva Li, ali nisu saopštili puno ime.

Video koji je emitovan na televiziji, za koji se navodi da ga je snimio putnik, prikazuje trenutke pre sletanja, sa otvorenim vratima i vetrom koji je jurio u kabinu dok su putnici sedeli u blizini.

Zvaničnik južnokorejskog ministarstva saobraćaja rekao je u petak da je moguće otvoriti izlaze za hitne slučajeve na nivou zemlje ili blizu te visine jer je pritisak unutar i izvan kabine sličan.

BONUS VIDEO: SUPERJAHTA OD 90 MILIONA EVRA - Pogledajte atrakcije Sajma nautike u Dubaiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna