PRODALI ĆERKU DA VRATE DUGOVE: U Italiji izrečena presuda porodici poreklom sa KiM, devojčica postala majka u 13. godini

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

25. 05. 2023. u 22:18

RODITELjI poreklom iz Srbije, odnono sa Kosova i Metohije, dogovorili su brak i prodali ćerku od 12 godina za šačicu novca, da bi vratili dugove, porodici dečaka nešto starijeg od nje, odveli je u provinciju Trentina u Italiji, u nepoznatu kuću, gde se udala za dečka koga ranije nije videla i gde je postala majka sa 13 godina.

ПРОДАЛИ ЋЕРКУ ДА ВРАТЕ ДУГОВЕ: У Италији изречена пресуда породици пореклом са КиМ, девојчица постала мајка у 13. години

Ilustracija Shutterstock

Sudija Enriko Boreli doneo je presudu, sporazumno, shvativši „kulturni milje“ optuženih, a priznavnjem krivice muža i njegove porodice, takođe poreklom sa KiM, oputuženog za seksualne radnje sa maloletnicom i zlostavljanjem u novoj porodici.

Ona je već sa 13 godina postala majka, mladoženja je osuđen na dve godine zatvora zbog seksualnih radnji sa maloletnicom, njegovi roditelji su osuđeni na po šest meseci zatvora i novčanu kaznu od po 6.700 evra.

Devojčicu koja je bukvalno silovana i našla se sa bebom u naručju spasila je socijalna služba nakon prijave koja je, na žalost, stigla tek godinu dana nakon prinudnog odvođenja u Trentino.   

Socijalna služba je intervenisala u februaru 2021. godine kada je devojčica već bila u petom mesecu trudnoće, danas ima 16 godina i dete od dve godine, živi u sigurnoj kući sa sinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!