NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da je poseta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Berlinu poslala ''snažan signal'', i istakao da će Nemačka podržavati Ukrajinu ''sve dok bude potrebno''.

Komentari (13)

Momci

14.05.2023. 14:30

Koja dva glupana, jedan govori da može pobediti jer ako drukcije ako misli i kaže onda nema pomoći od zapada, a ovaj drugi priča kao deca u zabavistu??ovo mu je prvi poslednji mandat????

Velja

14.05.2023. 14:43

Ne Nemačka pametnjakoviću, nego ti i tvoje stado pro-američkih izdajica. A dali će se Nemačka, to jest nemci, ikad zasititi vas dovoljno da vas po ulicama juri vila, to ostaje da se vidi. Da su vas već siti, i vas i ukrajinaca, to znam od mnogih od njih.

walter pravicek

14.05.2023. 14:59

SVE što POLITIČARI odluče i daju u Ukrajinu iz EU,Engleske,Amerike te onih,koji to po komandi Amera urade ,ide u uništenje sa strane PREJAKE vojske Rusije.A ono od Šolca:DAVAT ČEMO DOKLE GOD TO BUDE POTREBNO,ZNAČI DA:Nemci če ostati prosjaki,jer potrebe če biti veče i veče.A mali glumac če pustiti suzicu,pa se smilujte vi,koji Ruse mrzite a priori.Sluge Amera.Nitko u EU nije vidovit,pa niste kadri RAZUMOM utvrditi namere Amera?A nama,ima nas u EU 447,7 milijona te GLUPE odluke promatramo i ne možemo ništa,jer se sve zakuva u Briselu,a Ursula,"ZAŠTITILA"SVOJA LEĐA I GUZU"TAKO,DA KAŽE:KOMISARI SU BILI SLOŽNI!

ZAvram

14.05.2023. 16:31

У преводу: Немачка ће помагати Украјину све док и сама не пропадне на дно европске цивилизације!