VELIKA AKCIJA HAPŠENJA U ŠPANIJI: Ovako su "pali" kriminalci povezani sa kavačkim klanom - u vilama pronašli pravo blago (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2023. u 13:15

UKUPNO 16 članova kriminalne organizacije, povezane sa kavačkim klanom, uhapšeno je u Španiji, a policija je pronašla 13 plantaža sa više od 3.000 stabljika marihuane, u ruralnim delovima Madrida, Gvadalahare i Toleda.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ХАПШЕЊА У ШПАНИЈИ: Овако су пали криминалци повезани са кавачким кланом -  у вилама пронашли право благо (ВИДЕО)

Printscreen/Tviter

Španska policija je razotkrila kriminalnu organizaciju koja se bavi trgovinom drogom i koja je povezana sa kavačkim klanom, prenose španski mediji.

Tokom operacije pretraženo je 15 lokacija a zaplenjeno je osam oružja, od kojih je jedno mitraljez, više od 3.000 biljaka marihuane, 150 kilograma vakumirane marihuane i 54.000 evra u gotovini.

Španska policija objavila je snimak hapšenja osumnjičenih, kao i plantaže marihuane.

Mreža je upravljala zatvorenim plantažama u provincijama Madrid, Gvadalahara i Toledo čiji se proizvod izvozio u zemlje severne i istočne Evrope.

Uhapšeno je ukupno 16 ljudi (12 u Toledu, četiri u Madridu) i otkriveno je 13 plantaža marihuane (osam u Toledu, četiri u Madridu i jedna u Gvadalahari).

Za sada nije poznat identitet uhapšenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati