VOLODIN: SAD i EU mažu oči i Ukrajincima i svojim građanima

Novosti onlajn

14. 04. 2023. u 10:22

VAŠINGTON i NATO na Ukrajinu gledaju samo kao na poligon za testiranje oružja, uključujući i ono biološko, gde mogu da probaju nove metode ratovanja, napisao je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin na Telegramu.

ВОЛОДИН: САД и ЕУ мажу очи и Украјинцима и својим грађанима

Foto: I. Marinković/Tanjug/Sava Radovanović

Da bi izbegli kritike, Vašington i Brisel objašnjavaju stanovnicima SAD i Evrope da 80 odsto izdvojenih sredstava ostaje u njihovim zemljama, primetio je Volodin. Prema njegovim rečima, na Zapadu, dok Kijevu šalju velike količine novca, svom narodu pričaju da će Kijev morati da im vrati sav novac i to s kamatama.

- A Ukrajincima se pak govori sasvim suprotno, obećavaju joj stopostotnu podršku do samog kraja - napisao je Volodin. "Dvostruki standardi imperije laži", dodao je.

Međutim, prema njegovim rečima, stanovnici Evrope i SAD su sve manje saglasni s politikom lidera svojih zemalja usmerenom na podršku Kijevu.

Prema rezultatima ankete koju je priložio, neodobravanje takve politike "u SAD dostiglo je 43 posto, u Britaniji – 65 posto, u Nemačkoj – 70, a u Francuskoj – 80".

- Bajden, Makron i Šolc pokušavaju da se održe na vlasti uvlačeći građane svojih zemalja u ogromne probleme, pri tome ne razmišljaju ni o narodu Ukrajine niti o njenoj ekonomiji - zaključio je i ponovio da su posredi dvostruki standardi i licemerje.

BONUS VIDEO: SNIMAK EKSPLOZIJE - Trenutak kad kafić u Sankt Petersburgu odleće u vazduh

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!