DUMA PROTIV HAŠKOG SUDA: Volodin radi na zabrani svih tela koja rade protiv Rusije

Novosti onlajn

03. 04. 2023. u 17:51

PREDSEDNIK Donjeg doma ruske Dume Vjačeslav Volodin, izjavio je danas da poslanici rade na zakonskoj zabrani aktivnosti međunarodnih tela usmerenih protiv Rusije i njenih građana, a posebno Međunarodnog krivičnog suda (MKS).

ДУМА ПРОТИВ ХАШКОГ СУДА: Володин ради на забрани свих тела која раде против Русије

Foto: EPA

- Komisije Državne dume pripremaju amandmane na savezni zakon o bezbednosti, koji će zabraniti aktivnosti MKS i međunarodnih tela na našoj teritoriji, usmerene protiv Ruske Federacije i njenih građana - rekao je Volodin, prenose RIA Novosti.

Međunarodni krivični sud je u martu izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, optuživši ga da je odgovoran za ratne zločine počinjene u Ukrajini.

Moskva je u više navrata negirala takve optužbe.

Sud sa sedištem u Hagu naveo je u saopštenju da je Putin navodno "odgovoran za ratni zločin protivpravne deportacije stanovništva (dece) i protivpravnog preseljenja stanovništva iz okupiranih područja Ukrajine u Rusku Federaciju".

BONUS VIDEO: SNIMAK EKSPLOZIJE - Trenutak kad kafić u Sankt Petersburgu odleće u vazduh

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)