RAT u Ukrajini ušao je u 399. dan.

MARKO

29.03.2023. 10:11

SPANIJA POSTALA FASISTICKA ZEMLJA VELIKO CUDO PA CELA EVROPA PREKO NATO DRUZINE SA AMERIKOM POSTALI FASISTI.....ZABORAVILI HITLERA I DRUGI SVETSKI RAT...

buki

29.03.2023. 13:57

@MARKO - Uvek su i bili, a to što podržavaju nas oko KiM je samo zbog njihove Katalonije. Iz istog razloga podržavaju i Ukrajinu, a sigurna sam da je za njih to potpuno ista situacija i da uopšte nisu udubljeni u suštinu problema po kojem KiM treba da bude srpsko, a Krim ruski. Veštačke granice komunističkih diktatora SSSR-a i SFRJ treba zanemariti i poštovati volju srpskog i ruskog naroda, koje su komunisti rasparčali na bezbroj kojekakvih republika, a ovi satanisti su granice tih izmišljenih republika prihvatili kao dogmu, jer im takva podela omogućava da na tom prostoru izazovu ratove kad god požele.

db

29.03.2023. 18:10

Dakle opet se prazno priča o vojnoj tehnici zapada . Ne kupujte to đubre . Nije ni za šta . Oduvek je znase najbolja automatska puška na svetu Kalašnjikov . Vijetnamcki veterani , USA marinci , bacali su svoje puške ako bi se dočepali AK47 .Koji je tenk pobednik u II svetskom ratu -pa T34 ! Ovo američko đubre me podseća na Hong-kongške ekspres lonce sa satom i štopericom . Može i iz kosmosa da se vidi ključa li pasulj u njima na šporetu kod kuće . Ali poenta je da oružje ima ubistveno i razarajuće dejstvo , a ne WiFi konekciju .

GFA

29.03.2023. 18:30

Ukrajinci najvljuju ofanzivu mesec dana, a sta rade Rusi? NIsta. Neverovatno.Kod njih se ne zna ko pije, a ko vodu nosi. Nije ni cudo sto ce da izgube rat.

VojnikVJ

29.03.2023. 19:08

Najveca misterija ovog rata je sto rusi ne sprecavaju da ukrajincima stize zapadno oruzje. Polako im opipavaju puls poceli sa slemovima pa stigli do aviona a rusi nista. Jel je atomska sledeca? Vise nema sta da im daju.