MEDVEDEV SE NARUGAO BAJDENU: "On je do ušiju zaronio u temu Ukrajine, za njega je to rana pomnožena demencijom"

Đ.G.

24. 03. 2023. u 10:49

AMERIČKI predsednik Džo Bajden je do ušiju zaronio u temu Ukrajine, za njega je to nezalečena rana, pomnožena progresivnom demencijom, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev u intervjuu vodećim ruskim medijima, uključujući RIA Novosti.

МЕДВЕДЕВ СЕ НАРУГАО БАЈДЕНУ: Он је до ушију заронио у тему Украјине, за њега је то рана помножена деменцијом

Foto: Profimedia

- Sukob sa Ukrajinom je tema za demokrate, i to ne samo za demokrate, već konkretno za Džozefa Bajdena, jer je on do ušiju ušao u ovu temu kao potpredsednik, vukući svog sina u Ukrajinu, koji je tamo dobijao ogroman novac jer je on sina Bajdena, a za njega je to rana, nezalečena rana, pomnožena demencijom, progresivnom i svima primetnom - rekao je Medvedev, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: SITUACIJA SE ZAOŠTRAVA - Policija u Parizu protiv demonstranata koristi suzavac i dimne bombe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

NIKADA O OVOME NISAM PRIČAO Nele na HRT-u o ratu i svom poreklu: U mom porodičnom stablu ima i Hrvata i Srba i Muslimana